Filme atât de proaste încât sunt bune - Cavaleria.ro

Cavaleria.ro

2,8 K vizionare10


  Dacă nu ai timp să vizionezi avem și varianta text: cavaleria.ro/filme-atat-de-pr...

  URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
  Facebook: Cavaleria.ro/
  Instagram: cavaleriaro

  Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne: rofor.info/less/zfa...

  Publicat pe Acum 24 Zile

  Comentarii

  1. TIBY RENESYS

   Eu recomand: - Gladiator - The Shawshank Redemption -A Beautiful Mind -Mystic River -The Godfather Astea filme.

  2. Laurentiu Gabriel Visan

   Kin-dza-dza! Film sovietic din 86 vazut in Ploiesti, de nevoie, intr-un cinema cu banci de lemn de langa gara. Acum are 8.1 pe IMDB. L-am revazut cu placere rofor.info/house/video/po96pmuef9e4lLw.html .Nu i-am gasit rival pana acum.

  3. Laurentiu Petrisor

   Am vazut Battlefield Earth. Ideea era interesanta, dar scenariul este un esec. L-am vazut de doua ori si mi-a fost rusine de prostia scriptului asta ca sa nu spun ca era film de propaganda pro USArmy. Cu tipi care plecati din pesteri ajung sa conduca perfect F16 dupa o luna in care citesc manualele de pilotaj (de unde naiba au alimentat avioanele cu kerosen?). Este exact ca Ziua Independentei si prima si a doua parte. Cum naiba stim noi pamantenii protocolul de comunicare a extraterestrilor? Si acela era propaganda pro USArmy. Adica pentru copii sau pentru adulti cu acelasi nivel de intelegere cu cel al copiilor. Nu acelasi lucru pot sa spun despre Razboiul Lumilor 1 (2 e un esec) . Acest film (partea 1) se pare ca a avut niste consultanti din domeniul fizicii, astrofizicii , biologiei si astrobiologiei. Nu pare film de propaganda ci mai degraba un film mesager, ce doreste sa transmita un mesaj.

  4. Sebastian Gheorghe

   Fain ... 🤘

  5. Dragos C

   Eu nu pot uita cat de mult am ras la Hot Shots! (1991) sau in romana, Formidabilul, cu Charlie Sheen. Daca il vezi prima data, te vei amuza teribil. A doua vizionare iti dai seama de ridicol...

   1. Laurentiu Petrisor

    E comedie. Razi pentru ca scenariul a creat umorul de situatie. Nu se pune.

   2. Cavaleria.ro

    Totuși, acolo e ridicol asumat. Dar da, e teribil de amuzant!

  6. Catalin G

   Who Killed Captain Alex? Este un film de actiune din Uganda, care e atat de “bine” realizat incat se transforma intr un film de comedie. Acum daca e sa luam in considerare si bugetul de 200$ pe care l au avut, filmul chiar este unul bun.

  7. Daniel Marius Bejan

   Filmul “Superfast!” e o caricatură a filmului “Fast & Furious” si nu ai cum să nu râzi măcar o singură dată

   1. Daniel Marius Bejan

    @Laurentiu Petrisor ai dreptate

   2. Laurentiu Petrisor

    Pai Superfast e o parodie, adica a cautat anume prin scenariu si regie sa te faca sa razi folosind toate metodele de umor:umor de limbaj, umor de situatie, umor de imagine, etc. Deci ...nu se pune! ;-)

  8. Shiro

   😂 o sa vizionez cateva din ele

  9. barkdohi

   rofor.info/house/video/03p6nn2vl9TaksY.html

  10. barkdohi

   rofor.info/house/video/sIyVp4Goj8mlzdI.html

  11. 3n0

   rofor.info/house/video/y3tnlH19nL-Xlpc.html Cititi comentariile :)))))

  12. andreibratucu

   Soy virgină

   1. Ion Maria

    @Laurentiu Petrisor Porcul chiar a zburat..Cum zboară acum Orban, o sa zboare și Cîțu, va zbura și Klaus, politica este și interesantă..

   2. Laurentiu Petrisor

    @Ion Maria Stateam la coada la ulei si lapte . La carne statea mama. Si credeam ca suntem intr-un sistem in care nu puteam scapa . Mai venea directoarea scolii sa ne spuna ce vremuri bune ne asteapta, ca o sa fie unt si lapte din belsug, iar acasa mama imi spunea: doar daca o zbura porcul.

   3. Ion Maria

    @Laurentiu Petrisor Ce răspuns inteligent ai dat!Prefer ce preferi și tu. Nu știu cine la cine făcea dosare dar este clar cine a intrat, cu dosare aiurea, la închisoare, este clar pentru cine lucra și lucrează Sistemul, dar ție îți place să stai cu capul îngropat în nisip, va veni politica și peste tine, oricât de scârbit ai fi de politică. Politica este apărută cu omul iar politica este un mod de a aplana conflicte, de a organiza societatea altfel am face fiecare ce ar vrea și ne-am autodistruge repede. În plus, cine spune că nu face politică este de acord, prin pasivitate, cu Puterea momentului, aprobă ce face Puterea prin pasivitate. Stai pasiv și nu te interesa de politică și macul îl vei pune tu iar Puterea îți va da celalalt ingredient, cu forța...

   4. Ion Maria

    @Laurentiu Petrisor Ce făceai în comunism când politica Partidului era peste tot? La singura televiziune erau ore de propagandă, te declarai scârbit? Fiind un simplu civil a trebuit să fac aproape 7 ani de armată, am făcut cei 1,5 obligatorii și apoi 5 ani de pregătire în timpul cică liber, trecând de la o arma la alta, de la mitralior la cercetare-diversiune,pentru că în caz de război eu intram printre primii în luptă, crezi că puteam să spun că nu mai vreau?Când unii dădeau UE la alți români eram scârbit, dezgustat de cât te jos pot fi unii oameni, a ținut cineva seamă de scârba mea, nu, era concurs de dat UE, unde te duceai unde te învârteai dădea unul hotărât UE unor români care nu erau ca el, oare ce se întâmplă acum nu este și rezultatul datului de UE, atunci erai tot atât de plictisit și indignat de politică?

   5. Laurentiu Petrisor

    @Ion Maria Cred ca ma confunzi cu @andreibratucu. Si da sunt scarbit cand am aflat (acum 17 ani, cred ca era prin 2002) ca PSD fabrica dosare petru membrii PNL si PNL fabrica dosare pentru membrii PSD. Ce sa alegi : câ**t cu mac sau cu susan?