Cavaleria x Elrond. Ce este și cum faci staking - Cavaleria.ro

Cavaleria.ro

7 K vizionare17


  Dacă nu ai timp să vizionezi avem și varianta text: LINK ARTICOL AICI

  URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
  Facebook: Cavaleria.ro/
  Instagram: cavaleriaro

  Scris, gândit, regizat, filmat și montat de Andrei Brătucu - @andreibratucu

  Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne: rofor.info/less/zfa...

  Publicat pe Acum 22 Zile

  Comentarii

  1. mixionut

   Salut.am facut staking la voi si pe alti provaideri in paralel aprox de 2 zile,de la ei am primit 2 ture de rewards deja si de la cavaleria nimic.de ce?

  2. EmilianNews

   Acesta este viitorul 🤗 Și da voi alege cavaleria staking pentru Elrond O singura întrebare pentru Unstaking tot 10 zile se așteaptă

   1. andreibratucu

    Da, este standard acea perioada de deblocare de 10 zile.

  3. I Sergiu

   Pai nu prea are sens un service fee de 10%. @andrei / @radu este 10% din principal sau din "dobânda" APR? Daca e prima varianta e mult mai avantajos să țin banii in USDC in Nexo unde primesc 12% dacă ar fi sa fac ceva long term și acolo pot să ii retrag oricând și sunt insured. Daca ar fi vorba de Elrond că proiect are sens sa îi țin pur și simplu și să fac investiții la fiecare dip și sell când intersectează trendul de ATH. Așa primesc mult mai mult decât 12% (cel puțin până acum a mers). So I ask again what's up with the service fee? ☺️

   1. Cine Art Media

    Te a lamurit omu :))

   2. andreibratucu

    Salut, e normal sa tii banii unde simti ca e cel mai bine. E la fel de normal sa existe un service fee pentru operarea validatorilor. Acest fee este calculat direct in procentul final afisat in APR, deci in functie de mai multi factori poti depasi acel 12%. Momentan cu doar 2 noduri procentul a scazut sub aceasta valoare dar urmeaza sa mai aducem noduri.

  4. mishkammx masha

   Nu ești blond. Esti morcoveata 😂

  5. Gabriel G

   Speram ca va mai fi loc peste 10 zile ;)

  6. teodor pele

   eu ma intreb... un brand atat de mare ca Elrond ...de ce firma din Romania, Elrond Network srl nu si-a depus bilantul pe 2020 ? de ce in anii 2018 si 2019 este pe pierdere si are capitaluri negative ?

   1. gerard

    🤣🤣🤣

  7. Cosmin Muntean

   Salutare,întrebarea mea este;pentru ce perioada(în ani)se pot păstra egld la staking?

   1. andreibratucu

    Nu exista o limită

  8. Vlad Mihaiesc

   Hey salut! In live-ul de luni, Lucian spunea de un "moment oportun" pentru a restake-ui rewardurile... acel API (min ~37:30). Cand este acest moment oportun sau la ce interval de timp?

   1. Cosmin Muntean

    @andreibratucu Mulțumesc!

   2. andreibratucu

    @Cosmin Muntean The optimal timing to restake will change based upon gas prices, apr, and invested funds. Try to find an autocompounding pool, or dont get caught up in apy unless you have great enough funds to justify gas prices. La eth de exemplu gas fee ul e important de luat in calcul. In cazul Elrond lucrurile sunt mai simple si diferentele sunt oricum foarte mici, deci acel moment optim nu e neaaparat necesar

   3. Vlad Mihaiesc

    @andreibratucu Daca nu dau claim in fiecare zi adun o sumă de Egld mai mare, da. Dar eu întrebam de un "moment oportun" pentru a restake-ui rewardul... Spunea ceva de 2%, 3%, 4%...

   4. Cosmin Muntean

    @andreibratucu Salu Andrei,ce înseamnă "mod optim"?la o lună?

   5. andreibratucu

    Daca faci restake intr-un mod optim (adica nu sa dai claim in fiecare zi de exemplu) poti aduna cateva procente in plus.

  9. Stanciu Florică

   "tu câștigi, noi câștigăm, toată lumea câștigă", nu există așa ceva.

   1. Andreiplays

    Ba există, trebuie doar sa înțelegi procesul și tehnologia. Daca nu înțelegi ceva, te putem ajuta :)

   2. Cosmin Muntean

    Florica..stai jos,4

   3. andreibratucu

    de ce?

  10. Georgescu Radu

   Acest plus din staking poate sa fie reinvestit automat? De asemenea, trebuie declarat la ANAF ca profit/pierdere daca ramane in forma egld si nu il transform in FIAT?

   1. Cavaleria.ro

    Salut, momentan nu exista o optiune de reinvestit automat. Si nu, platesti doar atunci cand retragi in FIAT.

  11. 3dward87

   un video cum putem deveni Stake Providers? cerem mult?

   1. 3dward87

    @andreibratucu suntem peste tot ))

   2. andreibratucu

    Poate pe canalul dedicat 🙌

  12. caudal

   de ce sa fac stacking acum, cand trebuie sa apara mex-ii?

   1. Adrian Spulber

    Un sfat: in mex băgați maxim 20% din totalul egld.

   2. caudal

    @Carpe Diem🙏 bineînțeles că îi bag pe toți

   3. Carpe Diem🙏

    Care e legătura? Păstrezi câțiva EGLD pe liber și ii traduiesti pe Mex dacă asta vrei. Bănuiesc ca nu o sa schimbi toți EGLD pe Mex.

  13. Urangutanul

   Daca am egld pe trezor t, cum pot sa fac stake?

   1. andreibratucu

    Din ce stiu eu Trezor nu are support pentru EGLD

   2. Carpe Diem🙏

    Ii trimiți în Maiar. Și acolo totul devine extrem de simplu.

  14. Chirode Vlad

   Hmm, nu înțeleg ce poți cumpăra cu elrond?

   1. 2Razzv

    @Chirode Vlad deja poti sa cumperi cu card binance. Sau alt exchange unde poti converti in fiat de exemplu...

   2. Chirode Vlad

    Hmm, deci trebuie să sper că în cerând se va emite un card , cu acel card poți deci cumpăra orice? Deci, dacă printr-un ghinion nu se va realiza misiunea elrond, va mai avea valoare elrond? Sincer e riscant, părerea mea. Îmi aduc aminte de moneda aia cu câinele, toată lumea s-a aruncat să o cumpere și defapt în spatele acelei monede nu exista ceva care producea bani să-i dea valoare. Eu cred că e mai sigur să investești în companii gen Tesla de exemplu care au valoare si produc valoare decât în elrond și orice altă monedă virtuală , exceptând bitcoin. Elrond 10% profit pe an e ok, dar numai dacă bagi sume extrem de mari, altfel e cam inutil, ajungi la pensie și tot nu ai rezolvat nimic cu 10% și cine are de pierdut sume mari? Aia mici bagă banii, aia mici nu câștigă aproape nimic dar ... aia mari câștigă o grămadă de pe urma celor mici. Părerea mea e că singura monedă care poate aduce cu adevărat profit e bitcoin , cumperi 1-2 monede și le ții până valoarea va ajunge la cer , aia e investiție, stres deloc, investiție sigură, e doar părerea mea.

   3. 2Razzv

    @Laurentiu Petrisor incearca sa te educi mai mult. Ai atatea surse... :)

   4. gerard

    @Laurentiu Petrisor “Educă-te singur. Educaţia obişnuită îţi va oferi rezultate obişnuite. Vezi care este venitul obţinut de cei care au o educaţie obişnuită şi vezi dacă asta este ceea ce vrei. Dacă nu asta vrei, dacă vrei mai mult decât media, trebuie să începi sa te educi singur.” Jim Rohn

   5. Laurentiu Petrisor

    @Andreiplays Ok. Mie nu imi convine sa fiu platit in lei , sa cumpar elrond (cu comisionul aferent) si sa platesc apoi elrond. De ce sa nu platesc cu cardul direct in lei? Imi spui ca 20000 de comercianti accepta elrond. Pe ce te bazezi? Pe faptul ca elrond a semnat un parteneriat cu Netopia? Ca Netopia are cca 30000 de comercianti care POT (dar nu-i obligatoriu) sa accepte si elrond? Pai daca a semnat cu Netopia, asta inseamna ca orice plata prin Netopia dintre un client si o firma este acceptata, asta nu inseamna ca orice firma partener Netopia trebuie sa accepte elrond. PS Eu mi-am spus parerea. Fiecare doarme cum isi asterne. Dar sa nu mai aud ceva de genul creditelor in franci elvetieni. Daca da faliment Elrond nu vreau sa aud ca cer ajutor de la "stat", adica ca eu sa platesc, ca atunci voi iesi sa protestez in strada. Cine a riscat si nu mai are nimic, n-are decat sa se duca ...... undeva suuuuuus de tot. Dar banuiala mea este ca cei care investesc in elrond sunt cei cu venituri lunare de peste 4000 lei. Asa ca nu-i opresc , ca au de unde sa piarda.

  15. Mihai Ciupala

   frumoooos 😁 🌱🌱🌱⚡🌱🌱🌱

  16. Mario Alexa

   Ia sa vedem