Care e treaba cu MEGAPIXELII? - Cavaleria.ro

Cavaleria.ro

4,6 K vizionare4


  Dacă nu ai timp să vizionezi avem și varianta text: cavaleria.ro/mai-mare-sau-mai...


  URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
  Facebook: Cavaleria.ro/
  Instagram: cavaleriaro

  Scris, gândit, regizat, filmat și montat de Andrei Brătucu - @andreibratucu

  Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne: rofor.info/less/zfa...

  Publicat pe Acum lună

  Comentarii

  1. Pumix

   Super video.. ai putea realiza un video despre aparate.. dslr si mirrorless de la buget pana la cele mai scumpe.. de la Canon, nikon, si sony sau ceva de genul.. ar fi super

  2. claudiu zorila

   SUPER video! Ai putea realiza o serie de tipul "top camere" de la diferiti producatori, un aparat din fiecare gama (DSLR, mirrolers), de buget pana la cea mai perfomanta?

  3. Alex și altele

   Salut! Ce mi-ai recomanda dintre un canon 2000d cu un obiectiv 18-55mm și 24.1mp sau canon 4000d cu un obiectiv 75-300mm și 18mp.Ambele la acelaș preț!

  4. roLLy

   Sony Xperia 1 III in photo pro is the best ✅

  5. Seba Basty

   Îmi place cum prezinți și ce dar ai de a vorbi. Ma mir ca nu ai optat pentru un loc în televiziune sau sa îți faci propria emisiune online 😁 Eu aștept acel telefon care va face poze noaptea la fel de bine ca o camera foto profesionala. În rest, pe timpul zilei te descurci și cu una de pe un telefon mid range.

  6. Robert Krestel

   Eu sunt foarte multumit de pozele făcute cu 12 pro max. Plus ca la video depășește cam orice telefon de pe piața. Am avut in trecut si S21 ultra dar sincer ultra zoom-ul l-am folosit foarte rar.

  7. Stefan Rusu

   Salut, daca aveti timp .... rofor.info/house/video/yHeLiHmwd9iss5M.html&ab_channel=DPReviewTV

  8. Ștefan Cristian STOE

   Rezoluțiile video 1920 x 1080, 3840 x 2160, 7680 z 4320 sunt niste rezolutii standard. Urmatoare ar fi 15.360 x 8.640. Iar aceasta inseamna 132 Mpixeli. Nu înțeleg de ce senzorul foto nu are aceelași raport de aspect, sa zic asa, ca rezolutia video.

  9. Bogdan Capanu

   Samsung are aproape degeaba 108 megapixeli... Huawei are 50, iar IPhone și Pixel au doar 12, dar parca la ăștia, pixelii aia chiar își fac treaba acolo, cu toate ca sunt mult mai putini decât pe Samsung. No offense, dar cred ca Samsung trebuie mai întâi sa facă soft de calitate, nu sa pună camere și hardware, care dau super bine "pe hârtie". Când mai "butonez" pe S21 Ultra și vad ca uneori "agata", chiar dacă la specificații este ultimate smartphone...nu pot sa spun ca sunt incantat. 🙂

  10. xyz

   Urmează un senzor Samsung 570 de megapixeli .. asa au anunțat. Senzorul de 108 produs de Samsung..a fost prima data pus pe un Xiaomi.

  11. Vyografu

   samsung s20 a fost a doilea senzor de 108 mp nu induceti lumea in eroare si faceti reclama mascata ca nu ii frumos la valoarea voastra

   1. andreibratucu

    Nu e frumos nici sa arunci cu mizerie fără sa te informezi. Este primul senzor de 108MP. El a fost prima data folosit de Xiaomi pe un telefon cu puțin timp înainte de lansarea S20, dar este produs de Samsung și modelul S20ultra este mult mai popular, de asta l-am și folosit ca exemplu.

  12. Andrei

   Eu am S21 Ultra și înainte am avut S20 Ultra. Nivelul de detaliu este enorm la 108 mp și comparat cu S20 FE (tot al meu) cu 12 mp, diferența e enormă la 108 mp când dai zoom digital sau decupezi imaginea. Samsung lucrează la un senzor de 576 mp.

   1. andreibratucu

    Și momentan nu se știe dacă acel senzor e destinat telefoanelor

   2. andreibratucu

    Da, la zoom e normal sa vezi diferența.

  13. Ionescu Bogdan

   Asta oferiti datorita faptului ca au scazut Critomonedele ? 🤣🤣🤣

   1. andreibratucu

    Asta a fost una dintre glume

  14. Photogex

   Marketing la maxim, sa fie consumerism îți trebuie sau nu totuși sa îți dorești un mobil nou! Apoi despre fotografie da se poate face cu marea majoritate a telefoanelor de pe piața calitatea venind doar cu aportul utilizatorului dacă știe ce face, felicitări pentru videoclip.

  15. Rares

   Și senzorul dar și Mega pixelii(părerea mea).

  16. Andrei Bala

   📸📸📸

  17. Gafton Vlad

   Ei omule... :)) , Am vazut ca 108 Megapixeli defapt is vreo 27 reali deci nu e uau . Daca imi aduc aminte Samsung de vreo cati ani pana la s20 ultra au avut aceeasi senzori principali , 12 , 12 si de la an la an au fost mai buni si poze mai bune.. deci nu schimba reteta succesului si iPhone la fel .

  18. Ștefan Rudolf

   Nu mă pricep la domeniul foto, dar sunt mulțumit cum acest 12 mini face minuni noaptea cu mică sursă de lumină ambientală.

  19. Ștefan Rudolf

   Vreau să dau un așa zoom încât să pot alege o exoplanetă mai frumoasă.

  20. Stefan E.

   Se vede că omul știe despre ce vorbește. Bravo

   1. Angelo Mircea Potcovaru

    Salut ce sti de acel program pionex bot este sigur

  21. Sorin Tanase

   Merge un pixel din ăsta la mare🌊🌊🌊